The Digital Theme Research Twinning

Науковий колектив кафедри комп’ютерних технологій та економічної кібернетики у складі д.е.н., проф. П.М. Грицюка, к.е.н., доцента Т.Ю. Бабич, к.е.н. доцента О.Л. Кардаш, аспіранта кафедри М.С. Гаврилюка 27-28.03.2023 р. взяли участь в міжнародній науковій конференції “The Digital Theme Research Twinning” з темою дослідження “Wheat yield forecasting”.

Метою конференції є обмін інформацією про дослідження науковців Великобританії та України у галузі цифрових технологій, що має сприяти розвитку цифрової інфраструктури, цифрової економіки та ІТ-сектору в Україні та підтримувати нещодавню політичну відповідь ОЕСР «Цифровізація для відновлення України».

Під час конференції комунікація відбувалась на таких платформах:

Gather.town  - для нетворкінгу, сесій запитань і відповідей, постерних сесій, соціальних заходів і зустрічей з представниками організацій, що підтримують дослідження.

Slack - для чатів, після конференції робочий простір Slack залишається доступним для формування груп, організації дослідницьких заходів та семінарів та поширення наукової інформації.

Zoom - для преведення презентацій, виступів та тематичного обговорення.

EasyChair - для організації подання та реєстрації наукових досліджень.

Запрошеними великобританськими спікерами були науковці з Imperial College London Mathematics and the Computer, University of Cambridge, University of Oxford Rational Verification, University of Liverpool Algorithmic Problems on Temporal Graphs, University of Bath Mathematics and Computer Science Underpinning Safety-Critical Software.

Українські ЗВО представляли - Національний університет «Києво-Могилянська академія», Інститут кібернетики імені В. М. Глушкова НАН України, Український католицький університет,  Національний університет «Львівська політехніка», Національний аерокосмічний університет «Харківський авіаційний інститут», Національний університет водного господарства та природокористування.

Результатом конференції буде інтеграція українських науковців в міжнародну дослідницьку мережу та пошук нових наукових контактів.

Оксана КАРДАШ,
кафедра комп’ютерних технологій та економічної кібернетики


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування