Святкування Дня студента

Днями в Національному університеті водного господарства та природокористування відбулось перше за кілька років відзначення Міжнародного дня студента, і було воно особливим.

Цьогоріч в Open Office зібралось чимало студентів аби неформально провести час, поспілкуватись, пограти в ігри або ж взяти участь у майстер-класах. Проте почалось все для студентів досить неочікувано та офіційно, а саме з нагородження кращих студентів НУВГП. За різного роду досягнення в науці, спорті, творчості, за участь у волонтерстві було відзначено грамотами близько 160 студентів, а за особливі успіхи – 24 з них отримали пам’ятні статуетки.

Після офіційної частини на студентів очікували різні зони для проведення часу. Серед них: зона гри «Мафія», співи під гітару, танцювальний майстер-клас тощо. Усі присутні могли нон-стоп пригощатись різними смаколиками та фотографуватись біля фотозони (яку, до слова, оформила теж студентка).

Символічним було те, що захід майже зовсім пройшов без електроенергії, спочатку в напівтемряві, а згодом і зовсім при ліхтариках. Проте це зовсім не завадило гарно провести час, та навіть більше, додало заходу атмосферності.

Ми щиро дякуємо усім нашим студентам за вашу небайдужу позицію, за підтримку, роботу над саморозвитком та розвитком нашої країни. Саме ви наближаєте спочатку нашу перемогу, а потім успішне майбутнє України.

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування