Стипендії молодим вченим НУВГП

Днями комітет з державних премій України в галузі науки і техніки оприлюднив список молодих вчених, яким призначили та продовжили виплату стипендій Кабінету Міністрів України. Серед стипендіатів і   науковці з НУВГП. Це професор кафедри водної інженерії та водних технологій  ННІВГП Павло Волк, доцент кафедри комп’ютерних наук та прикладної математики ННІАКОТ Наталія Іванчук, в.о. завідувача кафедри хімії та фізики ННІАЗ Микола Мороз та доцент  кафедри обчислювальної техніки ННІАКОТ Сергій Шатний.

До слова, щомісячні стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених  призначаються для  підтримки вчених, які успішно проводять наукові дослідження, здійснюють актуальні науково-технічні розробки і вже досягли визнаних результатів. Вчені отримуватимуть впродовж двох років 4014 гривень щомісячно.

Як розповів заступник голови Ради молодих вчених НУВГП Сергій Куницький, серед показників, за якими визначали найкращих науковців  береться до уваги сумарний h-індекс претендента та кількість цитувань в базах даних Web of Science, Scopus та Google Scholar.

Окрім того, враховується  публікаційна активність претендента за останні повні п’ять років: статті в журналах включених до категорії «А», категорії «Б», монографії та/або розділи монографій, що опубліковані у закордонних та українських видавництвах, підручники, а  також патенти на винахід України або інших країн, патенти  на корисну модель чи інші отримані охоронні документи на об’єкти права інтелектуальної власності тощо.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування