Студенти НУВГП підкорюють наукові вершини

1 та 2 червня на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбувся ІІ етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за окремими спеціальностями за підтримки Міністерства освіти і науки України, під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО. Такої кількості представників різних країн конкурс ще не знав – він об’єднав студентів 30-ти країн світу.

Для учасників конкурс став не лише платформою для демонстрації результатів своїх наукових досліджень, а й можливістю ознайомитися з інноваційними ідеями своїх колег з інших закладів вищої освіти та розширити свої знання як фахівців певної галузі.

Студенти нашого університету не вперше є учасниками Міжнародного конкурсу на базі Кременчуцького національного університету. Цього року від НУВГП було подано 7 робіт (разом) за спеціальностями: «Автомобільний транспорт», «Транспортні технології», «Економіка», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». За результатами рецензування робіт конкурсними комісіями та з врахуванням презентацій з виступами учасників конкурсу були визначені переможці, серед яких є і студенти нашого університету:

- Дипломом І ступеня за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» у секції 1. Напрям «Інформаційні технології в автоматизації» нагороджено спільну роботу Демчука Юрія, студента 4 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» (НУВГП) та Антончук Ольги, студентки 3 курсу (Кельцький технічний університет, Республіка Польща) під керівництвом к.т.н., доцента кафедри комп’ютерних наук та прикладної математики Віктора Володимировича Жуковського і професора кафедри електроніки та інформаційних технологій Люблінської політехніки Павела Комади. Тема роботи: «Дослідження алгоритмів виявлення аномалій в даних ІоТ пристроїв системи моніторингу водних резервуарів» («Study of algorithms for detecting anomalies in data of IoT devices of the water reservoir monitoring system»);

- Дипломом ІІ ступеня за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» нагороджено роботу студентки 4 курсу спеціальності «Економіка», ОП «Бізнес-аналітика» Вікторії Міщук під керівництвом старшого викладача кафедри трудових ресурсів і підприємництва, PhD Віти Вікторівни Кроль на тему: «Соціальний капітал: оцінка та можливості використання у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств» («Social capital: assessment and possibilities of use in the competitiveness of enterprises ensuring»);

- Дипломом ІІ ступеня за спеціальністю 051 «Економіка» нагороджено роботу, написану у тандемі студенткою 2 курсу спеціальності «Економіка», ОП «Бізнес-аналітика» Ангеліною Романович та еразмус-студенткою Université Saint-Louis – Bruxelles Анастасією Прищепою під керівництвом к.е.н., доцента Ірини Анатоліївни Рощик. Тема роботи: «Аналіз ефективності управління інфляцією та інформаційними очікуваннями в Україні під час війни» («Analysis of the effectiveness of inflation management and inflation expectations in Ukraine during the war»);

- Дипломом ІІІ ступеня за спеціальністю 275 «Транспортні технології (за видами)» нагороджено роботу студентів Завацького Віталія, студента магістратури спеціальності «Транспортні технології» та Сохбета Худайбердієва, студента 4 курсу спеціальності «Транспортні технології» під керівництвом д.е.н., професор, в.о. завідувача кафедри транспортних технологій та технічного сервісу Вікторії Миколаївни Никончук на тему: «Інтелектуалізація громадського транспорту як передумова розвитку територіальних громад» («Intellectualization of public transport as a prerequisite for the development of territorial communities»).

Вітаємо студентів-переможців і їх наукових керівників з вагомими науковими досягненнями! Бажаємо подальшої плідної праці у наукових пошуках та дослідженнях, натхнення розвиватись і творити для себе, інших та для процвітання України.

Сектор наукової роботи студентів


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування