Студентка НУВГП - стипендіатка Завтра. UA

Нещодавно було оголошено імена 54 стипендіатів програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука у 2023-2024 н.р. Серед переможців конкурсу – студентка -реабілітолог нашого університету Софія Удодік!

Тема її роботи: «Вплив терапевтичних вправ та лікувального масажу при вроджених вадах серця у дорослих на диспансерному етапі реабілітації».

Науковий керівник – Нестерчук Наталія Євгенівна, доктор наук з фізичного виховання та спорту,  професор, завідувач  кафедри фізичної терапії НУВГП.

Нагадаємо, що загальнонаціональна програма «Завтра.UA» спрямована передусім на підтримку талановитої молоді нашої країни, надання експертної, інформаційної та фінансової підтримки для реалізації власних проєктів соціального, наукового, екологічного та бізнес спрямувань. Участь у програмі дозволяє стати частиною спільноти стипендіатів, отримувати стипендію упродовж року, а також брати участь в ексклюзивних заходах від Фонду Віктора Пінчука.

Цього року для участі у конкурсі було  зареєстровано 341 пакет документів студентів, серед яких допущено до оцінювання у 1-му турі 329 конкурсантів. У третьому турі змагалися вже 300 конкурсантів. За умовами конкурсу переможцями вважаються ті студенти, які набрали найвищі бали за результатами трьох турів. Загальна сума має дорівнювати або бути вищою за рівень, який відповідає граничній кількості стипендіатів.

У зв’язку з російською агресією питання надання допомоги  з реабілітації поранених, психологічної підтримки постраждалих внаслідок військових дій має першочергове значення для нашої країни. Тому і проєкти за зазначеною тематикою, їх реалізація  будуть актуальними для нашого суспільства ще досить тривалий час.  Саме тому цього року Фондом В. Пінчука  в партнерстві з RECOVERY (національною мережею інноваційних реабілітаційних центрів для поранених військових)  було надано додатково ще 4 спеціальні стипендії  найкращим студентам, які прагнуть стати майбутніми фахівцями у сфері реабілітації: лікарями фізичної і реабілітаційної медицини, фізичними терапевтами, ерготерапевтами, терапевтами мови і мовлення.

Від НУВГП для участі у цьогорічному конкурсі було подано дві роботи (Коноплицька Анна та Удодік Софія). Але виборювати перемогу у третьому турі, де відбуваються командні тренінги, змогла лише Софія. Третій тур є найбільш складним, оскільки учасник долучається до спільної командної розробки проєктів за різноманітними кейсами та експертами оцінюються лідерські якості, здатність до проєктного мислення, а також комунікаційні здібності учасників. Досвід участі Софії у розробці та презентації проєктів в  університетському конкурсі стартапів COOL Idea у 2023 та 2024 роках допоміг вдало пройти третій тур конкурсу, продемонструвати свої лідерські якості, креативність мислення, вміння генерувати нестандартні ідеї.

Радіємо успіху Софії, пишаємося її вагомим результатом! Адже її перемога – це спільний результат, який став можливим завдяки цілеспрямованості конкурсантки та чудовому  науковому керівництву, допомозі та консультуванню наставника Нестерчук Н.Є. Бажаємо вам сил, енергії, натхнення для реалізації нових задумів, проєктів, подальших успіхів та перемог!

Сектор наукової роботи студентів


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування