Стартував освітній проєкт

Тиждень тому стартував освітній проєкт Центру міжнародного співробітництва та освіти НУВГП для тимчасово переміщених осіб. З різних куточків України та навіть світу до нього доєдналось понад 130 людей та дітей. Хоча основними цілями цього проєкту є освітня та пізнавальна діяльність, в умовах сьогодення він став психологічною підтримкою та розрадою.

Тричі на тиждень проводяться заняття із вивчення іноземних мов, де наші слухачі розвивають свої навички комунікації англійською, німецькою, французькою та турецькою мовою.

Всі групи були сформовані з урахуванням рівня володіння іноземною мовою. Вже за тиждень початківці освоїли загальні фрази привітання та знайомства, числівники, навіть побудували прості речення в теперішньому часі.

Для дітей молодшого шкільного віку освітній проєкт передбачає творчі та розвиваючі заняття, на яких поєднується вивчення англійської мови із розкриттям творчого потенціалу діток. Дітлахи вже мали нагоду познайомитись англійською мовою, приєднатись до small talk, а також дізнатись про особливості нашого краю, намалювати веселку та багато іншого.  

Для школярів старших класів ми пропонуємо курс підготовки до ЗНО з англійської мови,  і хоча цього року вступна кампанія буде відбуватись за іншими принципами, ніколи не буде зайвим вдосконалити свою англійську. Так майбутні абітурієнти зосереджують свою увагу на читанні або аудіюванні, аналізуючи граматику та лексику.   

Леонід БАДИНСЬКИЙ,
відділ міжнародних зв'язків 

Єлизавета МИХАЙЛОВА,
підготовче відділення для іноземних громадян


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування