Срібна призерка Всеукраїнського турніру з боксу

З 18 по 25 серпня 2024 року в місті Житомир відбувся 2-й Всеукраїнський відбірковий турнір до Чемпіонату Європи з боксу серед молоді та жінок, присвячений пам’яті майстра спорту України міжнародного класу з боксу Руслану Оглу.

140 хлопців та 47 дівчат змагались за право потрапити до складу національної збірної  України. Від Рівненської області у ваговій категорії 52 кілограми брала участь студентка-спортсменка інституту охорони здоров’я спеціальності «Фізична культура і спорт» Островська Тетяна. Ці змагання були для Тетяни дебютом в аматорському боксі серед молоді 2006–2007 років народження. 

Наша студентка у півфіналі перемогла спортсменку зі Львова з рахунком 5:0. У фінальному поєдинку Тетяна зустрічалася з досвідченою спортсменкою із Дніпра, учасницею багатьох міжнародних турнірів і призеркою Чемпіонату Європи 2002 року в Італії.

Зовсім трохи не вистачило досвіду  Тетяні, щоб стати переможцем – друге місце та срібна медаль на цьому турнірі.  Вітаємо Тетяну! 

Побажаємо Тетяні не опускати рук і далі займатися боксом. Також хочеться подякувати Збройним Силам України, адже саме завдяки ним ми маємо можливість тренуватися, змагатися, вчитися і жити.

Володимир СТАРІКОВ,
кафедра фізичного виховання


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування