Співпраця освіти та виробництва

Кафедра автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій НУВГП висловлює щиру вдячність Товариству з обмеженою відповідальністю «ВИСОКОВОЛЬТНИЙ СОЮЗ - РЗВА»

http://www.rzva.ua/ за передачу в якості благодійної допомоги «Камери збірної одностороннього обслуговування серії КЗО-10», особливо генеральному директорові Миронюку Роману Юрійовичу та головному спеціалісту з міжнародної кооперації Мельнику Роману Івановичу, завдяки енергії та зацікавленості яких у якісній підготовці студентів це стало можливим. Також кафедра висловлює подяку ТОВ «РЗА СИСТЕМЗ» https://rzasystems.com/ за надання «Мікропроцесорного пристрою релейного захисту та автоматики РС83-А2.0», яким укомплектовано КЗО-10.

ТОВ «ВИСОКОВОЛЬТНИЙ СОЮЗ - РЗВА» є провідним стекхолдером спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» і 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», регулярно бере участь в оновленні матеріальної бази кафедри: декілька років тому кафедрі було передано «Комплектний розподільчий пристрій внутрішньої установки серії КУ10C». Реалізується підготовка студентів за дуальною формою здобуття освіти, проходження практики та читання окремих лекцій фахівцями підприємства в університеті. Суттєва кількість випускників планують працювати та є працівниками ТОВ «ВИСОКОВОЛЬТНИЙ СОЮЗ - РЗВА».

Використання переданого обладнання в освітньому процесі дасть можливість скоротити час адаптації випускників у виробничих умовах, а також набути практичних навичок роботи з обладнанням виробництва ТОВ «ВИСОКОВОЛЬТНИЙ СОЮЗ - РЗВА».

Святослав ВАСИЛЕЦЬ,
кафедра АЕКІТ

 

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування