Співпраця НУВГП з КТС

Нещодавно відбулася перша зустріч керівника технологічної практики, доктора педагогічних наук, професора кафедри комп’ютерних технологій та економічної кібернетики НУВГП Юзик Ольги Протасіївни та студентів груп ЦТ-11, ЦТ-31, ЦТ-41 із керівником відділу ІТ-компанії КТС Надозірним Святославом Вікторовичем.

Технологічна практика є важливою складовою освітнього процесу підготовки здобувачів вищої освіти освітнього напряму «Цифрові технології дистанції освіти спеціальності 015.39 «Професійна освіта (цифрові технології)». Вона проводиться з метою набуття студентами виробничих навичок, необхідних для майбутньої професійної діяльності. Під час проходження технологічної практики здобувачі вищої освіти набувають  загальні та фахові компетентності.

Чому ми обрали для проходження практики компанію КТС? Адже КТС працює із найкращими виробниками, пропонуючи тільки офіційну техніку. КТС радо підтримує соціальні й екологічні ініціативи, а також запроваджує власні цікаві проєкти.  Філософія компанії –  «Коли Ти Смарт». Мережа складається з більше як  20-ти роздрібних магазинів по Україні, на полицях яких можна знайти безліч смарт-техніки.

На зустрічі обговорювалися питання проходження технологічної практики студентами НУВГП безпосередньо у відділі ІТ-компанії КТС. Святослав Вікторович розповів про можливі шляхи проходження практики, про надання студентам доступу до налагодження та тестування програмних продуктів компанії, про найважливіші аспекти знань студентів із цифрових технологій, які використовуються у сучасній комерційній сфері.

Атмосфера зустрічі була доброзичливою та продуктивною. Цьому сприяло те, що Святослав Вікторович є випускником НУВГП. Було домовлено про зустріч завідувача кафедри комп’ютерних технологій та економічної кібернетики проф. Грицюка П.М. та співробітників кафедри з керівником відділу Надозірним С. В. для обговорення планів майбутнього співробітництва між кафедрою КТЕК НУВГП і компанією КТС. Очікуємо подальшої співпраці та продуктивних зустрічей!

Тетяна БАБИЧ,
кафедри прикладної математики


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування