Співпраця між викладачами та студентами при використанні штучного інтелекту

19 жовтня 2023 року до Міжнародного дня академічної доброчесності в читальній залі Наукової бібліотеки НУВГП відбулася зустріч зі студентами (старостами груп, представниками Студентського парламенту та студрад ННІ) та науково-педагогічними працівниками (завідувачами кафедр та координаторами забезпечення якості освіти) на тему «Якість освіти та академічна доброчесність при використанні штучного інтелекту в НУВГП».

Начальник відділу якості освіти В.І. Корбутяк наголосив на важливості співпраці між викладачами та студентами при розробці рекомендацій щодо використання штучного інтелекту (ШІ) НУВГП. Було презентовано особливості використання ШІ при підготовці та проведенні навчальних занять науково-педагогічними працівниками, а також методи навчання та оцінювання знань при використанні ШІ в освітньому процесі.

Представники студентської організації «Якість освіти» Антоній Пахут та Андрій Федчук виступили перед здобувачами вищої освіти НУВГП з доповіддю на тему «Штучний інтелект: нові можливості для навчання чи загроза академічній доброчесності?».

Увагу серед студентів викликала вікторина «Академічна доброчесність у НУВГП», переможці якої були відзначені подарунками у вигляді брендованої продукції університету.

Більше фото у Facebook


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування