Спільна робота – спільне визнання

В жовтні місяці були визначені переможці Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді, який вже вчетверте відбувся за ініціативи Національного агентства України з питань державної служби та Центра адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Пошук амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві – такі завдання ставили перед собою організатори.

Студенти мали можливість одноосібно або творчими колективами подавати наукові роботи у шести номінаціях: «Рівні права і можливості жінок і чоловіків»; «Політична освіта та політична культура»; «Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи»; «Реформування освіти в умовах воєнного стану»; «Мій досвід участі у формуванні та реалізації молодіжної політики» та «Реформування державного управління в контексті європейської інтеграції України».

Цьогоріч масштаби конкурсу виявилися вражаючими – до оргкомітету надійшло 204 роботи, з яких 190 – текстових та 14 – відеоробіт, що свідчить про велику кількість нових ідей та задумів, які варті уваги.

Від нашого університету в номінації  «Реформування державного управління в контексті європейської інтеграції України» була подана робота, написана студентами освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» під керівництвом Антонової С.Є., к.е.н., доцента кафедри менеджменту та публічного врядування. Спільна робота отримала визнання – стала переможцем у зазначеній номінації (https://vseukrainskyi-konkurs2020.mozello.com/).

Ось прізвища студентів-переможців:

Борщевич Марта (2 курс, група ПУА-21);

Корнійчук Анна (2 курс, група ПУА-21);

Шуть Наталія (2 курс, група ПУА-21);

Якимчук Юрій  (4 курс, група ПУА-41).

Вітаємо переможців та наукового керівника з вагомим досягненням!

Дякуємо за наполегливість, креативність, вміння доводити свою думку, активно її відстоювати та працювати у команді. Адже, як зазначив один із учасників конкурсу: «Роль молоді у формуванні та реалізації молодіжної політики  в реаліях сьогодення стала ще більш критичною та значимою. Активна участь у формуванні політики не тільки дає молоді можливість відстоювати свої права та прагнення, але й розвиває почуття відповідальності та причетності до реалізації подальшої траєкторії розвитку України та громад».

Сектор наукової роботи студентів


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування