Школа лідерства по вебпорталу НУВГП

У школі лідерства навчалися відповідальні зі створення та управління контентом вебпорталу НУВГП

Вперше в межах Школи лідерства наш заклад здійснював підвищення кваліфікації працівників університету  відповідальних зі створення та управління контентом вебпорталу НУВГП.

Навчання відбувалося в онлайн-форматі за допомогою навчальної платформи Google Meet за затвердженою навчальною програмою та відповідно до  розкладу.

Заняття розпочалися 4 жовтня поточного року та тривали до 1 грудня, всього 30 годин (1 кредит ЄКТС). Над розробкою програми курсів підвищення кваліфікації працювали викладачі-фахівці нашого університету з багаторічним стажем роботи. Методи навчання: аудіовізуальні, текстові матеріали, тестування за допомогою навчальної платформи Moodle.

До складу слухачів, а їх  90 осіб, відповідно до наказу ректора університету Віктора Мошинського, було включено керівників та працівників структурних підрозділів НУВГП, які відповідають за створення та управління контентом вебпорталу університету.

Лекції, тренінги, практичні семінари та дискусійну панель провадили проректор з науково-педагогічної, методичної та виховної роботи НУВГП Олег Лагоднюк, а також керівники підрозділів нашого університету: Олександр Хоменчук, начальник відділу інформаційних технологій ІОЦ; Віктор Корбутяк, к.т.н., доцент, начальник відділу якості освіти; Віталій Прокопець, начальник відділу зв’язків з громадськістю.

Першого дня відбулася настановча лекція, де кожен викладач Школи лідерства анонсував власний курс. Наступним було настановче заняття Олександра Хоменчука, начальника відділу інформаційних технологій ІОЦ.

Протягом навчання слухачі Школи лідерства прослухали теми шести модулів: Олега Лагоднюка «Інструменти для цифрової трансформації університету»; Олександра Хоменчука  «Інструменти управління вебресурсами університету»; Віктора Корбутяка «Рекомендації змістового наповнення е-сторінок підрозділів вебпорталу НУВГП»; Віталія Прокопця «Правила оформлення та потрапляння новин і оголошень на сайт університету» та «Етикет корпоративних сторінок в соціальних мережах».

Модуль Олександра Хоменчука  «Інструменти управління вебресурсами університету», якій складався з чотирьох тем (4 лекції та 4 практичні заняття), мав змістовну наповненість та спрямував слухачів на інтеграцію інструментів управління вебресурсами до навчальної платформи Moodle.

Всі слухачі регулярно отримували посилання для доступу до занять  в Google Meet, а також додаткову необхідну інформацію шляхом надсилання в Google-календарі або на корпоративну пошту.  Відеозаписи усіх занять були доступні слухачам за відповідним посиланням на навчальні платформі  Moodle.

Слухачі, які успішно закінчили навчання (виконали практичні та тестові завдання на навчальній платформі Moodle), отримають Сертифікати про підвищення кваліфікації.

Шановні колеги, якщо ви вважаєте, що знань, які ви маєте, недостатньо, щоб досягнути чогось більшого, то саме на курсах Школи лідерства ви зможете отримати ключові компетентності, які необхідні всім людям для підвищення особистого потенціалу і розвитку, соціальної інтеграції та активного громадянства. Ви можете дізнатися більше про можливості та ознайомитися з програмами Школи лідерства на навчальній платформі Moodle.

Ми вчимо впроваджувати зміни! Зробіть наступний крок на шляху до власної мети вже сьогодні!

                                                                Організаційний комітет Школи лідерства


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування