Школа лідерства НУВГП

Мета нової сесії  –  модернізація Силабусу

Ідея провести Школу лідерства за такою тематикою належить робочій групі, що розробляла Положення про силабус (нова редакція) та Методичні рекомендації до розроблення силабусів освітніх компонентів у Національному університеті водного господарства та природокористування. Заняття проводилися в онлайн-форматі.

Викладачами Школи лідерства на період з 01.03.2023 по 02.03.2023 стали керівник робочої групи щодо розробки вищезгаданих внутрішніх нормативних документів Світлана Зубілевич, к.е.н., професор кафедри обліку і аудиту, та директор інформаційно-обчислювального центру університету Віталій Назарук, к.т.н. Близько 400 осіб відвідали онлайн-заняття протягом двох днів.

Світлана Зубілевич детально висвітлила зміни у структурі та змісті силабусу. Наголосила, що робоча група намагалася зняти питання експертів, які проводять акредитації спеціальностей, викликані розбіжностями в чинній нормативно-правовій базі вищої освіти в Україні, та інші фактори змін. Робоча група готова за необхідності продовжити свою роботу і чекає  нових пропозицій щодо вдосконалення силабусу.

Віталій Назарук детально розповів про технічні засади процесу затвердження силабусу освітнього компоненту через СЕДО IDoc.

Найголовніше, що в цій школі було, — атмосфера зацікавленості, бажання працювати і продукувати ідеї щодо зростання якості освітнього процесу в університеті, адже силабус є основою досягнення продуктивної співпраці викладачів і здобувачів вищої освіти, створення сприятливого творчого освітнього середовища, яке базується на взаємній повазі викладачів та здобувачів вищої освіти.

Тамара КОСТЮКОВА,
менеджер проєктів Школи лідерства


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування