Школа доброго врядування

Управління проєктами: навчаємося на успішних кейсах реалізованих у громадах області. 16, 19, 20 лютого 2024 року у школі доброго врядування відбулася низка зустрічей з успішними проєктними менеджерами громадського сектору та органів місцевого самоврядування Рівненської області. 

Перший спікер М. Орлов-експерт Партнерства «За прозорі місцеві бюджети» поділився досвідом реалізації проєктів співпраці громадської організації з органами місцевого самоврядування, демонстрував цікаві кейси у реалізації проєктів.

Другий спікер М. Орлова, випускниця ОП "Менеджмент" НУВГП, яка працювала впродовж 2021-2023 рр. керівником відділу проєктної діяльності, розвитку та міжнародного співробітництва Здолбунівської ОТГ продемонструвала велику кількість реалізованих проектів у Здолбунівській громаді, поділилася досвідом ефективної організації цього процесу в територіальних органах місцевого самоврядування та дала цінні поради щодо управління проєктами місцевого розвитку.

Третій спікер О. Стецюк - начальник відділу проектної та інвестиційної діяльності виконкому Острозької міської ради. Під час зустрічі  продемонструвала безліч проєктів реалізованих в громаді, поділилися досвідом управління проєктами у сфері як молодіжної політики, так житлово-комунального господарства, охорони здоров’я та освіти.

Усі присутні на заняттях у школі бакалаври і магістри ОП  різних інститутів університету мали можливість задати запитання спікерам, подискутувати і пересвідчитись, що застосування проєктного підходу дає можливість жителям громад розширювати свої можливості та забезпечувати їх прогресивний розвиток.

Людмила БЕЗТЕЛЕСНА,
кафедра менеджмету та публічного врядування


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування