Щодо затвердження нової редакції «Антикорупційної програми НУВГП»

Наказом  НУВГП від 28 січня 2022 року № 70 затверджено нову редакцію «Антикорупційної програми Національного університету водного господарства та природокористування».

Прийняттю вказаного рішення передувало обговорення документа та його схвалення 27 січня п.р. конференцією трудового колективу університету.

Схваливши програму ректор, проректори, директори, завідувачі кафедр ННІ, керівники інших структурних підрозділів взяли на себе зобов’язання особистим прикладом етичної поведінки формувати у працівників та здобувачів освітніх послуг університету нульову толерантність до корупції, що є основою ділової культури, повсякденної ділової практики та ділової репутації університету.

Метою програми є забезпечення функціонування ефективної системи запобігання та протидії корупції, відповідності діяльності університету вимогам антикорупційного законодавства з урахуванням кращих світових практик та передових практик закладів вищої освіти України.

Зокрема в документі чітко прописані права та обов’язки всіх суб’єктів  системи запобігання корупції в університеті, визначені заборонені корупційні практики, відпрацьований механізм ідентифікації і перегляду корупційних ризиків, проведення просвітницьких заходів та заходів запобігання корупційних проявів.

Окремим блоком прописані питання пов’язані з перевіркою повідомлень про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, правами та гарантіями захисту викривачів корупції, а також відповідальністю за порушення положень програми.  

Запрошуємо всіх викладачів, студентів, працівників адміністративного персоналу університету, представників громадських структур до процесу контролю за станом виконання вимог «Антикорупційної програми» та її удосконалення.

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування