Шановне студентство!

Щиро вітаю вас із святом – щорічним міжнародним святом студентської активності, що відзначається 17 листопада – Міжнародним днем студентів. І хоча історія започаткування свята містить в собі трагічні події, в наші дні цей день позиціонується як  свято молодості, жаги до життя та великих звершень. Адже саме студентство в усі часи та у різних  країнах було активною, рушійною силою, яка могла змінювати державний лад та здійснювати революційні зміни.

Цей  день зближує та об’єднує молодь  усього світу без  врахування  меж і кордонів. Саме від вашої небайдужої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України.

Університет  активно підтримує  ваше бажання  творчого і наукового пошуку, креативу та  започаткувань. Заклад  пишається  вашими досягненнями, здобутками  і перемогами у навчальному, науковому, спортивному житті. Студентські роки – це найкращий час, який закарбовується у свідомості кожного назавжди. Тож нехай ці роки  будуть наповнені у вас лише приємними та яскравими спогадами, а коло набутих в  Альма-матер друзів ніколи не звужується. Успіхів у навчанні, нових творчих перемог, невичерпного оптимізму!

Віктор Мошинський,
ректор НУВГП

 

Читайте нас також: 

               

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування