Сергій Притула в стінах НУВГП

Кінець березня в наших стінах стає все більш продуктивним та цікавим. 29 березня для зустрічі зі студентами та працівниками до нас завітав відомий українським волонтер та громадський діяч, колишній телеведучий Сергій Притула.

Як відомо, наш університет є партнером проєкту Фонду Сергія Притули «Центр готовності цивільних» у місті Рівному. Наші фахівці є частиною із викладачів центру, а наші стіни – стінами для заходів. В межах візиту було заплановано 2 зустрічі в наших стінах – одна зі студентами та персоналом, інша – з керівництвом, де обговорювались підсумки діяльності та плани на майбутнє.

До зустрічі із колективом долучилось близько 250 студентів та працівників, і склалось враження, що питання були в усіх без виключення, адже зустріч закінчилась лише через брак часу Сергія і пройшла саме у формі діалогу, а не монологу. Серед питань переважали теми війни, сучасного життя волонтерів, потенційної підтримки, допомоги. Студенти питали поради для закриття зборів, а також пропонували свої послуги. Говорили про роботу Фонду, про виклики та завдання, які перед ним стоять, про найцікавіші проєкти тощо.

Це був перший візит Сергія Притули до нашого університету, проте співпраця із Фондом продовжується, тому сподіваємось, що не останній. Дякуємо також і колективу Центру готовності цивільних за їх надважливу на сьогодні роботу

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю

Більше фото в Facebook


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування