Розвиваємо механізми дотримання академічної доброчесності в НУВГП

21 жовтня 2022 року в честь відзначення Міжнародного дня академічної доброчесності (АД) у приміщенні Наукової бібліотеки НУВГП відбулись дві зустрічі проректора Сороки В.С. та начальника відділу якості освіти Корбутяка В.І. зі здобувачами вищої освіти (представниками студпарламенту НУВГП, студрад ННІ, старостами груп) та представниками НПП (завідувачами кафедр, координаторам із забезпечення якості освіти).

Перед початком зустрічі до присутніх звернувся проректор Сорока В.С., який коротко окреслив цінності НУВГП та необхідність подальшого розвитку механізмів і процедур внутрішньої системи забезпечення якості освіти в частині АД.

Здобувачам та НПП було представлено оновлену процедуру перевірки навчальних, кваліфікаційних, навчально-методичних та наукових робіт на наявність ознак академічного плагіату та проєкт нового Положення про академічну доброчесність в НУВГП.

Корбутяк В.І., начальник відділу якості освіти університету, звернув увагу присутніх на основні аспекти політики забезпечення доброчесності, створення та функціонування групи сприяння АД, діяльність комісій з АД НУВГП та ННІ, порядок виявлення та встановлення фактів порушення АД, перелік відповідальностей (санкцій) за порушення АД, процедуру розгляду факту порушення АД, порядок подання та розгляд апеляції, а також особливості подальшого формування доброчесного середовища в НУВГП.

У результаті жвавого обговорення присутнім здобувачам та НПП було запропоновано розглянути проєкт документу у своїх колективах, надати пропозиції та конструктивні зауваження до даного документа.

Більше фото в Facebook

Відео зустрічі із представниками НПП 

Відео зустрічі із представниками студентства

Віктор КОРБУТЯК,
відділ якості освіти 


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування