Розвиток органічного ягідництва в територіальних громадах

НУВГП є партнером проєкту "Розвиток органічного ягідництва в територіальних громадах", що реалізується в рамках швейцарської програми OT4D в Рівненській області.

Метою проєкту є об’єднати громади Рівненщини, освітян, науковців, агровиробників та бізнес навколо ідеї впровадження технологій органічного сільського господарства. Серед завдань проєкту - поширення знань серед учнівської молоді про органічне агровиробництво.

Нещодавно відбувся візит на кафедру агрохімії, ґрунтознавства та землеробства ім. С.Т. Вознюка  учнів та викладачів Привільненського ліцею, що також є партнером проєкту для участі в семінарі, присвяченому особливостям ведення органічного агровиробництва, насамперед питанням забезпечення захисту та живлення рослин. Також було представлено закуплену в рамках проєкту мобільну лабораторію LASA AGRO 1900,  яка забезпечує можливість проведення високоточних експрес-аналізів безпосередньо в місці вирощування рослин.

На зустрічі з колегами – викладачами Привільненського ліцею викладачі кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства ім. С.Т. Вознюка обговорювали питання сучасних досліджень в галузі органічного сільського господарства, особливостей підготовки фахівців для ведення органічного агровиробництва, наукового супроводу органічного дослідного поля ліцею.

Алла КУЧЕРОВА,
кафедра агрохімії, ґрунтознавства та землеробства


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування