Розширене засідання вченої ради

Відбулося розширене засідання вченої ради університету. Ключовими напрямками заходу стало обговорення  підсумків минулого навчального року, доповіді проректорів та результати вступної кампанії.

Відкрив засідання в.о. ректора Віктор Мошинський. Віктор Степанович  розповів про здобутки за  минулий навальний рік та окреслив плани на майбутнє. Зокрема, в доповіді очільника закладу йшлося про «Університет майбутнього», проєкти неформальної освіти:  FUGAS , «Юридична журналістика»,   «Монстера», “Easy Start” та інші, які діють вже у більшості навчально-наукових інститутів НУВГП. А ще  цьогоріч університет додатково отримає 16 млн грн фінансування з держбюджету завдяки 16-й позиції НУВГП в Україні за комплексним показником діяльності від МОНУ. Відмітив також в.о. ректора і позитивні результати цьогорічної вступної кампанії.

Детальніше про підсумки вступної кампанії 2021 розповів відповідальний секретар приймальної комісії  Руслан Жомирук. Так, Руслан Валентинович зазначив, що маркером  популярності закладу освіти є  не кількість поданих заяв, а 1-2  пріоритетність  в  заявах абітурієнтів. І з цим показником у нас все гаразд . Більш того, цей показник  впродовж останніх трьох років зберігає позитивну динаміку. В цілому, на даний момент,  зараховано до НУВГП  1802 особи. З них 885 на основі ПЗСО,  53% на бюджет, на основі ОКР «Молодший спеціаліст» – 363, в магістратуру – 547. Проблемою залишається ЄВІ з іноземної мови для вступу в магістратуру та ЗНО з двох предметів для випускників коледжів, на що в подальшому треба звернути особливу увагу. 

Далі з доповідями виступили проректори університету. Зокрема, проректор  з науково-педагогічної та навчальної роботи  Валерій   Сорока розповів про матеріально-технічну базу університету, проєкти «Вища освіта» та Центр енергоефективності, співпрацю з Рівненською та Хмельницькою АЕС.

Про наукову та міжнародну роботу в університеті доповіла проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Наталія Савіна. Наталія Борисівна відмітила науково-дослідну роботу, результати і обсяги фінансування; публікаційну активність; додаткові джерела фінансування НДР; наукове визнання: державні премії, стипендії тощо; інноваційну активність; винахідництво; конкурси; стартапи; виставки; популяризацію результатів інноваційної та науково-технічної діяльності; грантову діяльність; міжнародне співробітництво.

Проректор з науково-педагогічної, методичної та виховної роботи Олег Лагоднюк розповів про запровадження силабусів освітніх компонентів, перехід на електронний документообіг, удосконалення системи контролю знань студентів, сьогодення та перспективу університетської інформаційної платформи. А ще проректор окреслив напрямки роботи зі студентською молоддю, відзначив майбутню реалізацію інституту студентського самоврядування та нові формати співпраці зі студентами. Інформаційний блок містив відомості про оновлений додаток «Мій НУВГП», його можливості та функції.

Про зміни в матеріально-технічній базі університету, основні роботи, які виконувалися працівниками НУВГП та підрядними організаціями, поточні та капітальні ремонти розповів проректор з науково-педагогічної та адміністративно-господарської роботи Олександр Дмитренко.

Онлайн засідання Ви можете передивитися за посиланням:  https://www.youtube.com/watch?v=Ye8NUKO2qVQ

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків з громадськістю

Читайте нас також: 

            

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування