Роль проєктного та продуктового менеджера в ІТ-компанії

22 лютого 2024 р. спікером у Школі доброго врядування був Ліпяцький Олег, керівник проєктів та програм (рroject/product manager) компанії РЕНОМЕ СМАРТ.

Наш випускник, а тепер вже успішний проєктний менеджер, доступно і на реальних прикладах пояснив, як відбуваються бізнес-процеси розробки ІТ-продуктів, починаючи від запиту замовника до випуску продукту у світ.

Вже стало гарною традицією запрошувати випускників на подібні заходи. Хто, як не колишні студенти, точно знають, що саме потрібно вивчити та опанувати для успішного працевлаштування на сучасному ринку праці.

Для наших студентів важливо було почути про роль менеджера в процесах розробки та реалізації проєктів; про особливості управління продуктами компанії; про знання, уміння та навички, які необхідні сучасним успішним менеджерам.

Також на прохання слухачів спікер поділився досвідом проходження співбесід, адаптації в новому колективі, формування ефективної команди, використання інструментів тайм-менеджменту та самоменеджменту, а також надав корисні поради щодо саморозвитку та плануванню майбутньої кар’єри.  

Пишаємось успіхами наших випускників і бажаємо нинішнім студентам ентузіазму та наполегливості в освоєнні такої цікавої та надзвичайної перспективної професії – менеджера.  

Надія ФРОЛЕНКОВА,
кафедра менеджменту та публічного врядування


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування