Путівник НУВГП

У 2023 році в університеті  підготовчим відділенням та центром удосконалення іншомовної освіти запроваджено новий проєкт «Путівник НУВГП».

Проєкт передбачає знайомство старшокласників ліцеїв м. Рівного та Рівненської  області із університетом, його історією та сьогоденням, здобутками та перспективами розвитку, відвідування різних локацій закладу, зокрема, навчально-наукових інститутів, спеціалізованих наукових та навчальних лабораторій, кафедри військової підготовки, приймальної комісії, ознайомлення із правилами вступу у ЗВО, спеціальностями  та секретами підготовки  до успішної здачі НМТ тощо.

Окрім того, старшокласники в межах проєкту поринають в атмосферу студентського життя, дізнаються не лише про аспекти навчання, а також про можливості самореалізовуватися у науці, спорті, мистецтві тощо.

Як розповів завідувач підготовчого відділення Віктор Семенюк, за майже рік існування проєкту відбулося понад 60 «Путівників» для старшокласників з різних навчальних закладів Рівненщини. Всього ж  понад 500 старшокласників взяли участь в «Путівнику»  у минулому навчальному році і понад  1300 – вже цьогоріч.

«Путівник» – це один із ключових інструментів успішної вступної кампанії в НУВГП. Поряд із іншими запланованими підготовчим відділенням проєктами є «Тиждень мрій», «Абітурієнт 2024», «Урок з ректором» та ін.  Знайомство з університетом в межах «Путівника» визначає впізнаваність університету серед майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків, впливає на усвідомлений вибір університету як майбутнього місця навчання та самореалізації, можливості знайти себе серед широкого спектру спеціальностей.

Саме  вчора відбувся такий «Путівник»  для директорів та їх заступників Рівненських  ліцеїв і гімназій та керівництва управління освіти ВК Рівненської міської ради. Гості відчули себе старшокласниками та  понад чотири години маршруту супроводжувалися гарним настоєм, чудовою атмосферою, цікавими презентаціями, живим спілкуванням, можливостями отримати актуальні відповіді на усі запитання щодо вступу та навчання в університеті.

Більше фото в Facebook

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування