Призери конкурсу Аграрні науки та продовольство

Пошук та підтримка обдарованої талановитої молоді, вміння набувати ними нових навичок та знань у суміжних сферах, нешаблонне мислення – це саме ті якості, які потрібні сьогодні, щоб стати успішним широкопрофільним спеціалістом агросектору.

Саме з метою формування творчого покоління науково активної молоді в аграрній науці Миколаївським національним аграрним університетом вже четвертий рік поспіль проводиться Міжнародний студентський професійний творчий конкурс «Аграрні науки та продовольство» за напрямками: агрономія, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агроінженерія.

Цьогоріч на конкурс було подано 354 роботи як з українських, так і закордонних закладів вищої освіти (30  ЗВО із таких країн як: Польща, Латвія, США, Молдова, Чехія, Словаччина, Болгарія, Грузія, Боснія і Герцоговина та інші). Від НУВГП для участі у конкурсі було подано по п’ять студентських робіт за напрямами «Агрономія» та «Агроінженерія».

За результатами захисту робіт, що проходили упродовж 11-12 червня, журі визначило переможців, якими стали 168 здобувачів вищої освіти (40 – за напрямом «Агрономія», 29 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 99 – «Агроінженерія»).

Серед наших студентів перемогу здобула робота Давидюк Софії, студентки спеціальності «Агроінженерія», написана спільно з Пьотркевич Олександрою, студенткою Державної вищої школи в Хелмі (Польща). Їх робота: «Розробка машини для боротьби з високорослими бур’янами» отримала диплом ІІ ступеня. Наукові керівники призерів : к.т.н., доцент Бундза О. З. та  Цимерман Яцек (Державна вища школа в Хелмі)

Рейтинг переможців 

Вітаємо студенток-призерок та їх наукових керівників з вагомим результатом! Бажаємо творчої наснаги, успіхів у реалізації подальших наукових пошуків та нових перемог!

Сектор наукової роботи студентів


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування