Новим роком та Різдвом Христовим

Шановна університетська спільното!

Ось і пройшов цей рік. Сказати, що він був складний – це не сказати нічого. Зі страхом та розгубленістю ми згадуємо 24 лютого 2022. День, який змінив подальше життя кожного українця. Але емоції швидкоплинні. І страх та невпевненість змінилися згуртованістю і цілеспрямованістю.

Ми прийняли те, що треба жити далі та працювати у цих складних воєнних умовах. За цей майже рік війни ми навчилися швидко будувати для себе стратегію поведінки при зміні зовнішніх обставин, стали адаптивними, обізнаними у військовій справі, згуртованими. Ми продовжуємо боронити Батьківщину і волонтерити, вчитися і навчати, незважаючи на тривоги та обстріли, відсутність світла, тепла та води. Ми єдині, як ніколи. Постійно згадую усіх загиблих воїнів, які віддали своє життя за вільну і незалежну Україну, за майбутнє дітей. Серед полеглих чимало наших випускників, студенти, викладачі.. Хоч не з усіма я був особисто знайомий, проте ціную їх жертву, та щодня молюсь за спокій їх душ. Як власне і молюсь за перемогу добра над злом, ЗСУ над загарбниками, України над росією.

Друзі, нехай усі випробування які випали Вам у 2022 році лише загартують розум, тіло та душу.  Нехай у 2023 році на Вас очікують лише перемоги, піднесення та успіхи. Нехай усе добре в наступному році буде обрамлене світлом, теплом та позитивними емоціями від гарних новин з фронту. Нехай настане мир, спокій та наша перемога! Разом ми вистоїмо та переможемо!

З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Віктор МОШИНСЬКИЙ,
ректор НУВГП

 


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування