Прийом французької делегації

25 жовтня 2021 р. НУВГП приймав у себе делегацію з Вищої Національної Хімічної Школи м. Ренн (Франція) на чолі з її директором проф. Режі Готьї, директором центру міжнародних відносин паном Пьєром Бріеном та доцентом кафедри інженерії паном Сільваном Жіроде.

Делегацію приймав у себе в.о. ректора  Віктор Мошинський, на зустрічі були присутні проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Наталія Савіна, директор Центру міжнародного співробітництва та освіти Ігор Тимощук і провідний фахівець з міжнародного співробітництва Галина Власюк. В ході зустрічі було підписано меморандум про співпрацю між двома ЗВО та договір про реалізацію академічної мобільності серед студентів НУВГП і Вищої Національної Хімічної Школи.

Даний договір дає можливості для продовження навчання у магістратурі у Вищій Національній Хімічній Школі м. Ренн для студентів НУВГП на стипендіальній основі. Зокрема мова йде про студентів галузей водопостачання та водовідведення, теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки, а також технології захисту навколишнього середовища.

Французька делегація провела декілька зустрічей зі студентами навчально-наукового інституту будівництва та архітектури, презентуючи свій навчальний заклад й академічні можливості.

Свої кафедри, наукові розробки, патенти та винаходи представили завідувач кафедри водопостачання, водовідведення та бурової справи проф. Сергій Мартинов і проф. Олександр Квартенко, та ст. викладач    кафедри теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки Марія Бляшина.

Вікторія СВИРІПА,
відділ міжнародних зв’язків

 

Читайте нас також: 

                

 

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування