Проєкт Відкритий шкільний університет

З метою промоції та формування іміджу відкритого дружнього університету у рамках функціонування проєкту «Відкритий шкільний університет» відбулися зустрічі із учнівською молоддю.

Учасниками зустрічі стали старшокласники Рівненських ліцеїв  № 12 та  № 19, а також викладачі та студенти кафедри маркетингу навчально-наукового інституту економіки та менеджменту. Зустріч була інформативно насиченою, де відбулося знайомство із університетом, навчально-науковим інститутом та різноманіттям освітніх програм інституту. Провели ознайомчі лекції на тему «Рекламний креатив у нашому житті» та цікаві івенти на близькі ліцеїстам креативні тематики. Проведені у цікавому форматі та  дружній атмосфері в активній та ігровій формі заходи отримали позитивні відгуки від учнів. Старшокласники брали активну участь в обговореннях та отримали вичерпні відповіді на різносторонні питання.

Студенти спеціальності 075 «Маркетинг» ознайомили учнів з цікавим і насиченим студентським життям в навчально-науковому інституті економіки  та менеджменту, розповіли про цікаві практичні зустрічі, де вони беруть активну участь в рамках навчання, поділились досвідом участі в міжнародних програмах, познайомили з роботою студентського самоврядування, проєктами й заходами, які студенти провели в цьому році.

Людмила ВЕРЕТІН,
кафедра маркетингу


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування