Проєкт INTERADIS: тренінг з елементами навчального візиту до Нідерландської бізнес-академії

В рамках проєкту ЄС ЕРАЗМУС+ INTERADIS «Адаптація та інтеграція міжнародних студентів» з 22 по 26 листопада 2021 року в м. Дордрехт, Нідерланди, командою Нідерландської бізнес-академії було організовано тренінг з елементами навчального візиту за участі команд університетів партнерів з України:

Львівський національний університет імені Івана Франка, Маріупольський державний університет,  Національний університет водного господарства та природокористування, Одеський національний політехнічний університет, Сумський національний аграрний університет, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.

Проєктну групу нашого університету  представляли проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Савіна Н., начальник відділу організації міжнародної освіти та міграційних питань Центру міжнародного співробітництва та освіти НУВГП Нікитенко Д., завідувач підготовчого відділення для іноземних громадян Центру міжнародного співробітництва та освіти НУВГП Михайлова Є., завідувач сектору грантової роботи Центру інноваційної діяльності та трансферу технологій Кучерова А.

Програма тренінгу була зосереджена на методологіях аналізу особистості, комунікаційних практиках, сучасних методах роботи в міжкультурному середовищі та їх практичному застосуванні в процесах інтеграції іноземних студентів в освітній простір за допомогою культурних, етнічних, соціальних та академічних цінностей. Тренінги проводили досвідчені експерти Prof. Jan van Zwieten, ректор Нідерландської  бізнес-академії,  Gea van Klompenburg, медіатор  Dr.h.c. Steve Austen, Tonnie van der Zouwen, PhD, Sandra Doeze Jager, PhD , Tara Dik, MSc.

Мали можливість почути перспективи та виклики для міста Дордрехт в контексті міжкультурних інтеграційних процесів від віце-мера Peter Heijkoop.

Різноманітні  аспекти роботи з іноземними студентами обговорювалися з представниками відділів маркетингу та адміністрування, питання міжкультурних комунікацій безпосередньо з іноземними студентами.

Щиро дякуємо експертам проєкту, колегам з українських університетів-партнерів за незабутній тиждень з #INTERADIS!

Алла КУЧЕРОВА,
сектор грантової роботи


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування