Проєкт громадського бюджету Володимира Василіва став переможцем у категорії «великих»

У Рівному завершилось голосування за проєкти громадського бюджету. Всього за понад десяток у  різних  категоріях, серед яких  безпека та громадський порядок, дорожнє господарство, комунальне господарство, культура, навколишнє середовище, освіта, охорона здоров'я, соціальний захист, спорт, телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології  та інші. Проголосували біля 24 тисячі жителів Рівного та Квасилова.

Примітно те, що переможцем у категорії «великих» став проєкт  № 30 доцента кафедри комп'ютерних технологій та економічної кібернетики Володимира Василіва  «Облаштування спортивного багатофункціонального майданчика з штучним покриттям на території ЗОШ № 10». За нього віддали свої голоси  2292 мешканці.

Мета проекту: створити  сучасну спортивну споруду – інклюзивний спортмайданчик з  міні футбольно-баскетбольно-волейбольним  полем   розміром 30м*15 м, який дасть можливість  не лише проводити тут уроки фізкультури для учнів ЗОШ №10, а й  займатися  спортом діткам,  жителям  прилеглих будинків та людям  з особливими потребами, та й просто   активно проводити  дозвілля. 

Всього ж координаційний комітет громадського бюджету визначив  десять «великих», які передбачають  фінансування до  мільйона гривень, та дванадцять  «малих», на реалізацію яких передбачено до  250 тисяч гривень.

Загальна сума фінансування «великих» – 7 млн грн. та 3 млн грн. на «малі».

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю

 

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування