Профорієнтаційні зустрічі з Наук про Землю в м. Дубровиці

01 листопада 2023 р. відбулися профорієнтаційні зустрічі  викладачів кафедри геології та гідрології Національного університету водного господарства та природокористування (професор Мельничук В.Г., доцент Басюк Т.О., доцент Криницька М.В.) спільно з роботодавцями групи компаній Амбер-Гальбин ТОВ «Західкапіталінвест» (директор Столярець М.О.), ТОВ «Потенціал Полісся» (директор Богельський О.О.) з випускниками Дубровицького ліцею № 1 (90 учнів) та Дубровицького ліцею № 2 (40 учнів).

Викладачі університету розповіли учням про спеціальності ННІ енергетики, автоматики та водного господарства, зокрема про пріоритетну спеціальність «Науки про Землю» та спеціальність «Географія», про умови вступу, навчання та дозвілля студентів.

Роботодавці групи компаній Амбер-Гальбин висвітлили потреби  у фахівцях-геологах, котрі забезпечують роботу їхніх бурштинових промислів у Сарненському районі. Було наголошено про високий рівень заробітних плат на їхніх підприємствах і можливість працевлаштуватися у рідному краї. Сплановано екскурсії випускників до філії кафедри геології та гідрології в с. Кривиця, до  ТОВ «Західкапіталінвест»,  а також до НУВГП.

Організації зустрічі сприяли директор Дубровицького ліцею № 1 Кушнір В.В., директор Дубровицького ліцею № 2 Ревук Р.Р. та керівник відділу освіти Дубровицької громади  Стасюк Н.І.


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування