Президент НАМНУ відвідав НУВГП 

Днями відбулася визначна подія в діяльності навчально-наукового інституту охорони здоров’я НУВГП: нас відвідав з дружнім візитом президент Національної академії медичних наук України, академік Національної академії медичних наук України за спеціальністю «нейротрансплантологія»,

академік Національної академії наук України по відділенню біохімії, фізіології та молекулярної біології за спеціальністю «нейрохірургія», доктор медичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки, лауреат двох Державних премій України в галузі науки і техніки, лауреат премії АМН України, премії ім. А. Везалія Американської асоціації нейрохірургів, премії ім. О.О. Богомольця НАН України, премії Кабінету Міністрів України, премії ім. академіка А.П. Ромоданова НАМН України, премії ім. М.М. Амосова НАН України, нейрохірург вищої категорії, завідувач кафедри нейрохірургії Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, керівник відділу відновної та функціональної нейрохірургії Цимбалюк Віталій Іванович.

Разом з ним перебував член-кореспондент Української академії наук, кандидат медичних наук, ортопед-травматолог клінічної лікарні Державного управління справами (Феофанія) Прокопчук Володимир Пилипович.

Спочатку відбулося спілкування з директором ННІОЗ, доктором медичних наук, професором Григусом Ігорем Михайловичем, потім зустріч з колективом і студентами.

Віталій Іванович розповів про діяльність Національної академії медичних наук України, сучасні досягнення в нейрохірургії, що робиться і що заплановано зробити в медицині в Україні. Навів цікаві факти з професійної діяльності.

Володимир Пилипович розказав про діяльність клінічної лікарні Державного управління справами, торкнувся практичних питань надання невідкладної допомоги та спортивної реабілітації.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері, гості із задоволенням відповідали на запитання присутніх науково-педагогічних працівників.

Олександр НІКОЛЕНКО,
ННІОЗ


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування