Презентація видання

Презентація довідково-інформаційного видання «Історія кафедри фізики НУВГП»

Нещодавно на кафедрі хімії та фізики відбулась презентація довідково-інформаційного видання В’ячеслава Шляхового «Історія кафедри фізики НУВГП», яка присвячена 60-тій річниці заснування кафедри. Під час презентації автор розповів про особливості написання книги та коротко охарактеризував її зміст.

Зокрема, у першому розділі за назвою ХРОНІКА подано стислу інформацію про історію заснування кафедри фізики. У цьому ж розділі наведено персональний склад професорсько-викладацького та допоміжного персоналу по роках із зазначенням витягів відповідних наказів про зарахування.

Другий розділ за назвою наукова та науково-педагогічна робота кафедри складається з двох частин. У першій частині подано детальну інформацію про персональний склад, основні напрямки роботи науково-дослідних лабораторій, котрі функціонують на кафедрі. У другій частині розділу наведено інформацію про науково-педагогічну роботу кафедри.

У третьому розділі персоналії міститься інформація про понад 50 науково-педагогічних працівників, котрі працювали та працюють на кафедрі. Текстовий опис подій доповнюють як індивідуальні, так і колективні світлини працівників кафедри за різні роки.

Під час обговорення книги запрошені працівники, частина з яких зараз вже перебуває на пенсії, поділились теплими згадками про роки роботи на кафедрі. У дискусії активну участь приймали і штатні співробітники. На завершення присутні дійшли спільної думки, що кафедра була і продовжує бути осередком творчих людей, які не лише доносять до молодого покоління знання про основні закони природи, займаються науковими дослідженнями, але й беруть активну участь у вихованні особистостей, патріотів своєї країни. Жвавості дискусії додавали перегляд численних фотографій, які закарбували миті різних років діяльності колективу кафедри як в приміщенні університету, так і за його межами.

Колектив кафедри висловлює щиру вдячність керівництву ННІАЗ, університету та редакційно-видавничому відділу за допомогу у виданні книги.

Електронну версію тексту книги розміщено в цифровому репозиторії НУВГП 

Микола МОРОЗ,
кафедра хімії та фізики


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування