Премії ОДА та Обласної ради молодим науковцям Рівненщини

П’ять  молодих учених з Рівненщини, серед яких і наші науковці, отримають обласні премії в розмірі п’ятнадцять тисяч гривень. Нагороди призначено  за заслуги та досягнення в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок.

Так, у квітні конкурсна комісія визначила претендентів на  обласну премію На основі рішення конкурсної комісії премії призначено спільним розпорядженням голів Рівненської обласної ради та Рівненської ОДА.

Всього на розгляд комісії було подано п’ять досліджень. Одне з них – колективне.  Роботи стосувалися  гідромеліорації, транспортних технологій, ветеринарії та харчової безпеки, застосування інформаційних технологій та застосування методів штучного інтелекту в медицині, історії права.

Науковці, які працювали самостійно, отримають повну премію, а за командну роботу кожен отримає відповідну частину.

Серед молодих науковців НУВГП – професор кафедри водної інженерії та водних технологій  Павло Волк, який близько восьми років працював над науковим дослідженням щодо удосконалення методології створення й функціонування дренажних систем; в.о. завідувача кафедри транспортних технологій і технічного сервісу Вікторія Никончук. Докторка економічних наук впродовж 12 років вивчала шляхи та можливості  підвищення  якості надання транспортних послуг та забезпечення  ефективності  функціонування маршрутної мережі у Рівному. Також премію отримає колектив викладачів у складі доцентів кафедри обчислювальної техніки Сергія Шатного   та  Андрія  Сидора і старша  викладачка цієї ж кафедри  Анастасія  Шатна.  Їх  науково-дослідницька  робота  присвячена удосконаленню медико-діагностичних практик виявлення патологій організму із використанням засобів інформаційних технологій та методів штучного інтелекту. Авторський колектив працював над темою близько одинадцяти років.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування