Порядок присудження ступеня доктора філософії

Центром аспірантури та докторантури з ініціативи відділу підготовки здобувачів наукових ступенів та організації захисту дисертацій в рамках Фестивалю науки 04.05.2023 р. об 11.00 год. було проведено семінар на тему: «Порядок присудження ступеня доктора філософії в НУВГП».

У семінарі взяли участь: проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків, д.е.н., професор Савіна Н.Б., директор Центру аспірантури та докторантури, к.т.н., доцент Пінчук О.Л., начальник відділу підготовки здобувачів наукових ступенів та організації захисту дисертацій, к.е.н., доцент Зінкевич О.В., завідувач аспірантури, к.т.н., доцент Клюха О.О., провідний науковий співробітник науково-дослідної частини, к.т.н., старший дослідник Куницький С.О., здобувачі вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти першого року навчання за різними спеціальностями.

Захід було розпочато з вітання від ректора НУВГП, д.с.-г.н., професора Мошинського В.С.

У мотиваційному виступі Савіна Н.Б. зауважила, що семінар проводиться в межах Фестивалю науки НУВГП-2023. Також відзначила, що ступінь PhD відкриває шлях до кар’єрного зростання як у науковій сфері, так і в різних галузях національної економіки, там, де є потреба в інноваційних та креативних підходах.

Зінкевич О.В. розповіла учасникам семінару про вимоги до здобувача наукового ступеня доктора філософії, етапи процедури атестації і функціональні обов’язки відділу підготовки здобувачів наукових ступенів та організації захисту дисертацій.

За результатами зустрічі учасники обмінялися думками, отримали відповіді на питання та рекомендації щодо подальшої роботи.

Тетяна БОНДАРЄВА,
відділ підготовки здобувачів наукових ступенів та організації захисту дисертацій


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування