Порядок позбавлення присудженого наукового ступеня та присвоєного вченого звання

Центром аспірантури та докторантури з ініціативи відділу підготовки здобувачів наукових ступенів та організації захисту дисертацій в рамках Фестивалю науки 11.05.2023 р. об 11.00 год. було проведено семінар на тему: «Порядок позбавлення присудженого наукового ступеня та присвоєного вченого звання в Національному університеті водного господарства та природокористування».

У семінарі взяли участь: проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків, д.е.н., професор Савіна Н.Б., директор Центру аспірантури та докторантури, к.т.н., доцент Пінчук О.Л., начальник відділу підготовки здобувачів наукових ступенів та організації захисту дисертацій, к.е.н., доцент Зінкевич О.В., завідувач аспірантури, к.т.н., доцент Клюха О.О., провідний науковий співробітник науково-дослідної частини, к.т.н., старший дослідник Куницький С.О., здобувачі вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти третього та четвертого року навчання за різними спеціальностями.

Пінчук О.Л. привітав учасників семінару та висловив сподівання, що отримана інформація допоможе уникнути можливих проблемних ситуацій у майбутньому.

Зінкевич О.В. розповіла учасникам семінару про причини порушення процедури скасування присудженого разовою спеціалізованою вченою радою ступеня доктора філософії: підстави для скасування рішення про присудження ступеня доктора філософії, суб’єкти скасування такого рішення, процедуру розгляду повідомлення про порушення процедури захисту дисертації та встановлення факту академічного плагіату, фабрикації, фальсифікації.

Семінар відбувся в атмосфері взаєморозуміння та взаємної поваги.

Тетяна БОНДАРЄВА,
відділ підготовки здобувачів наукових ступенів та організації захисту дисертацій


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування