Популяризація природничих наук та профорієнтаційна робота працівників кафедри хімії та фізики

23 лютого відбулась обласна олімпіада з хімії. В хімічному форумі взяли участь понад 60 учнів. Експертом-консультантом олімпіади працювала доцент кафедри хімії та фізики Буденкова Н.М.

Окрім того, Надія Марківна взяла участь в складанні комплектів завдань для восьмого та одинадцятого класів. Переможці олімпіади на наступному тижні будуть проходити додаткові тренувальні збори в лабораторіях кафедри хімії та фізики перед Всеукраїнською олімпіадою. Учні виконуватимуть лабораторні роботи з визначення різних характеристик природної та технічної води, експерименти, пов’язані з титруванням, аналітичні роботи з визначення складу сумішей. Юні хіміки також отримають навики роботи з мірним посудом, аналітичними терезами, фотоелектроклориметром та іншими фізико-хімічними приладами. Окрім того, учням буде запропоновано розв’язати додаткові завдання підвищеної складності, щоб серед призерів відібрати найкращих. В проведенні тренувальних зборів також буде задіяна старший викладач кафедри хімії та фізики Мисіна О.І.

Під час зустрічі зі школярами доцент Буденкова Н.М. розповіла про умови цьогорічного вступу та запросила кращих знавців природничих наук на навчання в НУВГП. Серед учасників олімпіади найбільшу зацікавленість виявили спеціальності, пов’язані з хімією та біологією, зокрема біотехнології, агрономія, агроінженерія, технологія захисту навколишнього середовища, водні біоресурси.

                                                                                                   Колектив кафедри хімії та фізики


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування