Подяка прем’єр-міністра України

Щиро вітаємо Зіновія Романовича Маланчука, пишаємось тим, що працюємо поряд та бажаємо досягти ще більших висот в майбутньому разом із #НУВГП!

Багаторічна праця на освітній та науковій ниві, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, сумлінна праця та високий професіоналізм директора ІПО, професора кафедри розробки родовищ та видобування корисних копалин, д.т.н., професора Зіновія Маланчука були відзначені Подякою прем’єр-міністра України.

Зіновій Романович Маланчук – вчений у галузі геомеханіки та геотехнологічних методів видобутку корисних копалин. У доробку Зіновія Маланчука понад 350 наукових і методичних праць, з яких: 5 наукових відкриттів, більше 30 монографій і навчальних посібників, із них 16 англомовних, виданих в країнах Європейського Союзу, 18 винаходів та патентів. Автор більше 30 статей цитованих в науково-метричних базах Scopus та Web of Science, індекс Гірша – 12, цитування в Scopus – 342. Створив наукову школу. Підготував 8 кандидатів наук, 1 доктора наук. Отримані вченим наукові результати увійшли в нормативні документи і посібники, що використовуються як для підготовки науково-педагогічних кадрів, так і в навчальному процесі університету та інших навчальних закладах.

Працює на посаді професора кафедри розробки родовищ та видобування корисних копалин та за контрактом - директор Інституту післядипломної освіти Національного університету водного господарства та природокористування, доктор технічних наук, професор, академік Міжнародної академії авторів наукових відкриттів та винаходів, член-кореспондент Академії будівництва України. Член редакційних колегій вітчизняних науково-технічних збірників та журналів, які входять в науково-метричні бази Scopus та Web of Science, член Президії НМК Міністерства освіти і науки України з гірництва, був членом НМК № 10 Будівництво та технології (наказ МОН України №375 від 06.04.2016 року), член спеціалізованих Вчених рад по захисту кандидатських та докторських дисертацій (КНУ, м. Кривий Ріг, НТУ «Дніпровська політехніка» (Національний гірничий університет, м. Дніпро), НУВГП, м. Рівне), Вченої ради університету, інженер-гідротехнік та гірничий інженер. Нагороджений почесними грамотами МОН України, Рівненської ОДА; нагрудними знаками: «Відмінник освіти України» та «За наукові досягнення». Нагороджений Міжнародною академією авторів наукових відкриттів та винаходів золотим нагрудним знаком «За наукове відкриття» ім. Нобелівського лауреата П.І. Капіци, почесним знаком Української Секції Міжнародної Поліцейської Асоціації «За мужність та професіоналізм» І ступеня,  Заслужений діяч науки і техніки України.

Дані про Зіновія Маланчука опубліковані в ТОВ видавництво Логос Україна «Галицька еліта», К. 2010 рік. – 133 с., «Золотий фонд нації. Україна. Європа. Світ». Київ. Українська конфедерація журналістів. 2016 рік. – 368 с. «Державні нагороди України. Кавалери та лауреати». Довідково-енциклопедичне та біографічне видання. Том VII. Українська конфедерація журналістів. Київ 2019, 447 с.

Валерій КОРНІЄНКО,
кафедра розробки родовищ та видобування корисних копалин

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування