Подавайся на Завтра.UA

14 листопада в онлайн-форматі відбулася презентація Стипендіальної програми фонду В. Пінчука «Завтра.UA» – найбільшої приватної загальнонаціональної програми, яка здійснює пошук талановитої молоді для надання можливостей для її індивідуального розвитку, фінансової підтримки для продовження освіти та реалізації власних проєктів.

До заходу долучилися зацікавлені студенти різних спеціальностей, які отримали можливість ознайомитися з етапами проведення конкурсу, умовами участі у ньому, основними вимогами до роботи та оформлення пакету супровідних документів.

Про свій досвід участі у конкурсі з присутніми поділилася Косюк Ксенія, стипендіатка програми від НУВГП у 2020–2021 н.р. Вона наголосила, що поряд з високою академічною успішністю, оригінальністю ідей для наукових досліджень важливою складовою є активна громадська позиція учасника. Було корисно почути її поради, як уникнути помилок та недоліків на етапі подання роботи, на що звернути увагу при підготовці документів, що підтверджують наукову та громадсько-соціальну діяльність. Цікаво також було дізнатися і про широкий спектр можливостей, які відкриваються для стипендіатів програми – відвідування публічних лекцій всесвітньо відомих політиків, мислителів і громадських діячів, участь у форумі молодих лідерів під час щорічних зустрічей Ялтинської Європейської стратегії (YES) та інших активностях.

Приємною новиною цього сезону від програми «Завтра.UA» для студентів  спец. 227 «Терапія і реабілітація» стала інформація про надання додатково фондом В. Пінчука та проєктом RECOVERY ще 10 спеціальних стипендій саме студентам-майбутнім фахівцям у сфері реабілітації. Студентам-ерготерапевтам варто скористатися цією можливістю.

Про участь студентів НУВГП у програмі «Завтра.UA» та наших стипендіатів була надана інформація у формі презентації представником сектору наукової роботи студентів Мороз О.

Впродовж зустрічі було озвучено запитання, відповіді, поради та побажання, корисні лайфхаки, які, сподіваємося, допоможуть нашим студентам увійти до сотні переможців… Головне – вірити в себе, діяти, робити все можливе для досягнення поставленої мети.

Отже, у наших студентів залишається 15 днів, щоб долучитися до конкурсу – прийом заявок триватиме до 30 листопада 2023 р.

Детальніше про умови реєстрації на конкурс можна дізнатися на сайті програми

Сектор наукової роботи студентів


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування