Підсумки конкурсу наукових і навчальних видань-2023

За результатами Всеукраїнського  національного конкурсу наукових та навчальних видань «Відкрита наука, сталий розвиток та інноваційні технології» - 2023  навчальний посібник  завідувача кафедри технології будівельних виробів і матеріалознавства Леоніда Дворкіна «Теоретичні основи будівельного матеріалознавства» посів третє місце у номінації  «Інженерно-технологічні науки».

Всього  на конкурсі було представлено три номінації: «Агробіологічні науки та ветеринарні науки», «Інженерно-технологічні науки» та  «Соціо-гуманітарні та економічні науки».

Конкурс третій рік поспіль проходить у Сумському національному аграрному університеті. Серед організаторів: Рада молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України, Всеукраїнська Громадська організація «Інноваційний університет», ПФ «Видавництво «Університетська книга», ТОВ “Видавничий дім “Гельветика”, ПП “Видавництво “Олді+», Baltija Publishing (м. Рига, Латвія) та AdamMarszałek Publishing (м. Торунь, Польща).

В цілому,  науковий доробок Леоніда Йосиповича вражає і наразі складає понад 1000 наукових та науково-педагогічних праць. Зокрема, вчений опублікував великий цикл монографій і статей з проблем утилізації промислових відходів, бетонознавства, методології багатопараметричного проєктування складів бетону різних видів. Він є провідним співавтором одинадцяти  англомовних монографій, опублікованих  за кордоном, у т. ч. США. Минулого року англомовна праця «Metakaolin and Fly Ash as Mineral Admixtures for Concrete» колективу авторів, серед яких і Леонід  Дворкін, посіла перше місце у конкурсі наукових і навчальних видань НУВГП у номінації «Краща монографія». Окрім того, професором  розроблені оригінальні підручники і посібники з будівельного матеріалознавства, призначені для викладання теоретичного курсу, виконання лабораторних і практичних занять студентами ЗВО і коледжів.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування