Підсумки Фестивалю науки

Щороку університет долучається до відзначення професійного свята працівників науки України.

Цього року в закладі впродовж місяця відбулося багато заходів у рамках Фестивалю науки. Зокрема, всеукраїнські,  міжнародні  та регіональні науково-технічні конференції, науково-практичні та науково-виробничі семінари, презентації здобутків науковців та виставки науково-технічних досягнень викладачів, панельні дискусії, зустрічі з роботодавцями, тренінги-вебінари, круглі столи, фотовиставки, відкриті та гостьові лекції,  виставки науково-методичної літератури, наукові читання, брейн-ринги, фінансовий квест – всього близько 90. В заходах були залучені студенти і науковці усіх навчально-наукових інститутів.

А ще відбувся конкурсний  відбір  наукових, науково-технічних робіт та проєктів, які фінансуються за рахунок зовнішнього інструменту допомоги Європейського Союзу. Також  було  презентовано  результати виконання грантового проєкту AFISHE та офіційно відкрито  лабораторію аквакультури в НУВГП  в рамках  даного проєкту.

Найбільш креативні здобувачі стали учасниками конкурсу стартапів «COOL IDEA», а кропітка річна праця за пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки молодих науковців була відзначена у конкурсах  «Кращий молодий науковець»,  «Кращий студент-науковець» (за результатами наукової діяльності в 2023 році). Результатом здобутків наших науковців та студентів є опубліковані праці у відомих рейтингових виданнях, залучені кошти на виконання науково-дослідних робіт, грантове фінансування, отримані патенти і свідоцтва на об’єкти інтелектуальної власності, перемоги у конкурсах, стипендії та премії.

Завершився Фестиваль науки  нагородженням науково-педагогічних працівників, молодих науковців та студентів-науковців у конференц-залі університету Почесними грамотами РОДА та Грамотами департаменту освіти і науки РОДА, а також дипломами  НУВГП, подарунковими  сертифікатами та сувенірною продукцією університету.

Вітання переможцям і  учасникам  конкурсів  лунали від очільника закладу Віктора Мошинського та проректора  з наукової роботи та міжнародних зв'язків Наталії Савіної. А переможці  конкурсу стартапів «COOL IDEA» отримали грошові винагороди за круті ідеї в своїх  проєктах від нашого випускника, громадського діяча та політика Сергія Паладійчука.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування