Підписання договору про співпрацю між НУВГП та Вищим професійним училищем № 1 м. Рівне

28.10.2021 відбулося підписання договору про співпрацю між Вищим професійним училищем № 1 м. Рівне і Національним університетом водного господарства та природокористування. Вище професійне училище № 1 м. Рівне є стейкхолдером освітньої програми «Професійна освіта. Комп’ютерні технології».

Договір про співпрацю став результатом попереднього співробітництва обох сторін і був ініційований керівництвом навчально-наукового інституту автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки НУВГП і кафедрою комп’ютерних технологій та економічної кібернетики.

Підписання відбулося у представництві заступника директора ВПУ № 1 з навчально-методичної роботи Михальчук Ірини Юріївни, заступника директора ВПУ № 1 з навчальної роботи Бестюк Людвіни Іванівни та к.е.н., доцента кафедри КТЕК Кардаш Оксани Любомирівни.

Договором про співпрацю задекларовано партнерство та співробітництво між сторонами, проведення спільних наукових, методичних, практичних конференцій, семінарів, нарад, практикумів. Передбачено проходження студентами НУВГП спеціальності «Професійна освіта» та інших спеціальностей виробничої, переддипломної та інших видів практик на базі ВПУ № 1, проведення взаємного стажування працівників обох сторін та читання вибіркових спецкурсів.

Оксана КАРДАШ,
кафедри КТЕК

 

Читайте нас також: 

                

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування