Переможці міжнародного конкурсу

Студенти НУВГП – серед переможців Міжнародного конкурсу «Аграрні науки та продовольство»

Залучення молодих науковців до пошуку можливих рішень захисту та підтримки виробництва сільськогосподарської продукції в Україні в умовах воєнного стану, мінімізації виявів глобальної продовольчої кризи та викликів, пов’язаних з проблемами кліматичних змін та виснаження ресурсів, є одним з важливих напрямів сучасної науки. Саме конкурс «Аграрні науки і продовольство», започаткований Миколаївським аграрним університетом, ставить за мету сприяти пошуку та підтримці найбільш талановитих студентів для формування творчого покоління науково-активної молоді в аграрній науці.

Міжнародний конкурс проводився за трьома напрямками: агрономія, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агроінженерія.

Цього року для участі у конкурсі було подано 321 роботу з українських та закордонних закладів вищої освіти. Від нашого університету у конкурсі взяли участь по 5 робіт зі спеціальностей «Агроінженерія» та «Агрономія».

6-8 червня відбувся завершальний етап Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство». За кожним напрямком були визначені фіналісти.

На підставі протоколів засідання журі II етапу Конкурсу та рішення організаційного комітету Конкурсу про результати Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство» були визначені призери, серед яких і студенти НУВГП: з напрямків «Агроінженерія» та «Агрономія»:

  • За напрямом «Агроінженерія» дипломом ІІ ступеня нагороджено роботу студентів Мельника Павла (магістра спеціальності «Агроінженерія» ННІМІ НУВГП) та Міхала Шевчука (студента Державного вищого професійного училища, м. Хелм, Республіка Польща); наукові керівники: Налобіна О.О. – д.т.н., професор НУВГП; Цумерман Я. – Ph.d., Державне вище професійне училище, Республіка Польща).
  • За напрямом «Агрономія» дипломом ІІІ ступеня нагороджено роботу Гребенця Максима, магістра спеціальності «Агрономія»; науковий керівник: Солодка Т.М. – к.с.-г.н., доцент.

Щиро вітаємо студентів-переможців та їх наукових керівників!

Бажаємо натхнення, невичерпних можливостей та успіхів у реалізації задумів і мрій, сил та енергії у підкоренні нових наукових вершин.

                                                                                                                              Сектор наукової роботи студентів


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

 

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування