Перемога в Міжнародному конкурсі зі спеціальності «Агрономія»

Диплом III ступеня вибороли спільно студентка НУВГП спеціальності 201 «Агрономія» Гілевич Анастасія та студент Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Sciences (Germany) Романович Андрій.

14 червня 2022 р. відбулася підсумкова науково-практична конференція другого етапу ІІ туру Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство» зі спеціальності «Агрономія» на базі Миколаївського національного аграрного університету.  На першому етапі ІІ туру конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх на засіданнях, які проходили 19-20 травня 2022 р. Було подано 53 роботи з українських та закордонних закладів вищої освіти, таких країн як:  Азербайджан, Китай, Латвія, Молдова, Марокко, Польща, США. Було визначено 15 робіт, автори яких були запрошені до участі у другому етапі ІІ туру конкурсу. Серед них науково-дослідницька робота «Режим мінерального живлення полікультури зеленних культур в системі аквапоніки» студентки 3 курсу спеціальності «Агрономія» НУВГП Гілевич Анастасії і студента Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Sciences (Germany) Романовича Андрія.

Дослідження з даної тематики були виконані на базі Національного університету водного господарства та природокористування в лабораторії циклічних водних агроекосистем (аквапоніки, гідропоніки, біопоніки), створеної в рамках міжнародного грантового проекту CPEA-ST/10081 Циркулярна економіка в органічному сільському господарстві http://tenorproject.eu/.

Вітаємо переможців і бажаємо  натхнення для подальших наукових досліджень.

Алла КУЧЕРОВА,
кафедра агрохімії, ґрунтознавства та землеробства


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування