Освіта у фізичній терапії

12-14 вересня 2024 року директор ННІОЗ, професор Ігор Григус, завідувач кафедри фізичної терапії, ерготерапії, професор Наталія Нестерчук та старший викладач кафедри фізичної терапії, ерготерапії Римма Коробкова брали участь у щорічній конференції ENPHE, яка проходила у Варшаві на базі факультету реабілітації Академії фізичного виховання імені Юзефа Пілсудського.

Європейська мережа фізичної терапії у вищій освіті (ENPHE) – це голос, форум і зв’язок для зацікавлених сторін вищої освіти з фізичної терапії, місія якої полягає в узгодженні освітніх програм і просуванні нових розробок у Європі. НУВГП є одним із трьох університетів з України, що є членами Європейської мережі фізичної терапії у вищій освіті

Подія є циклічною і відбувається щороку в одному з європейських університетів, що навчають фізичних терапевтів. Європейська мережа фізичної терапії у вищій освіті є організацією університетів, відкритих для покращення якості освіти, обміну досвідом та міжнародної співпраці. Учасники мережі зустрічаються на регулярних конференціях і семінарах, можуть співпрацювати в робочих групах і брати участь у обраних проектах. ENPHE – простір для налагодження контактів, міжуніверситетської співпраці та розвитку академічної мобільності

Конференція тривала три дні. У перший день учасники брали участь у заходах з менеджменту ENPHE, передконференційному курсі та програмі ENPHE Student Body, що сприяло обміну досвідом між молодими спеціалістами та студентами з різних європейських країн.

Другий і третій дні конференції (13 та 14 вересня) були присвячені виступам запрошених спікерів, які представили найновіші тенденції в освіті та практиці фізичної терапії, а також проведенню надихаючих семінарів та сесій. Основна тема цьогорічного заходу – співпраця між європейськими закладами вищої освіти для досягнення нових вершин освіти в фізичній терапії.

Окрім академічної частини, конференція включала в себе пам'ятну гала-вечерю та спортивні заходи ENPHE, які сприятимуть зміцненню зв'язків між учасниками. Ця подія є чудовою нагодою для обміну ідеями, досвідом і сприяння налагодженню співпраці в галузі фізичної терапії серед європейських країн.

Участь представників ННІОЗ у цьому важливому міжнародному заході підкреслює прагнення НУВГП до активної співпраці на міжнародному рівні та підвищення якості освіти в галузі фізичної терапії та реабілітації.

Олександр НІКОЛЕНКО,
ННІОЗ


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування