Особиста першість НУВГП з тенісу настільного серед юнаків та дівчат

15-18 травня у спортивному корпусі, в залі для тенісу настільного, відбулася особиста першість НУВГП серед юнаків та дівчат. В змаганнях взяли участь 30 учасників (10 дівчат та 20 юнаків).

Першими змагання розпочали дівчата. Вони грали 15 та 16 травня, по коловій системі, з п’яти партій. І, якщо переможницю було видно відразу, то за 2-4 місце боротьба точилася до останньої гри. Не обійшлось і без сюрпризів, коли найсильніша учасниця програла одну зустріч. Але це не завадило їй посісти 1 місце. Отож, переможницею серед дівчат стала студентка 1 курсу, ННІОЗ, Момотюк Віра, яка набрала 17 очок з 18 можливих. 2 місце посіла студентка 3 курсу, ННІБА, Мамчур Анна, яка поступилася лише переможниці, теж набравши 17 очок. І 3 місце виборола студентка 2 курсу, ННІБА, Бронська Валерія, яка набрала однакову кількість очок (15) з учасницею, що посіла 4 місце, але в особистій зустрічі перемогла її.

У наступні два дні, 17-18 травня, відбулися змагання серед юнаків. Вони грали у чотирьох підгрупах по 5 чоловік, по колу, з трьох партій, з подальшим виходом у фінал або боротьбу за нижчі місця. Фінал був проведений з 5 партій. Переможцем серед юнаків став студент 3 курсу, ННІАКОТ, Лещук Владислав, який не програв жодної зустрічі. 2 місце посів студент 1 курсу, ННІОЗ, Ільчук Владислав, що поступився лише переможцю змагань. І 3 місце зайняв студент 2 курсу ННІБА Полюхович Роман.

Ігри були цікавими, інтригуючими та видовищними. Ніхто не хотів поступатися, точилася не на жарт запекла боротьба. Студенти вийшли із залу втомлені, але задоволені.

Такі змагання дають можливість студентам не лише показати всі свої вміння та навички, проявити характер, але й в подальшому підсилити команди, що беруть участь у Щорічній універсіаді НУВГП з тенісу настільного серед інститутів.

Бажаємо спортсменам подальших успіхів та перемог.

Ірина БІРУК,
кафедра фізичного виховання


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування