Опубліковано результати  міжнародного рейтингу U-MULTIRANK 2021

На вебсайті U-Multirank (W: www.umultirank.org) опубліковано результати участі університетів світу, в тому числі і НУВГП, у випуску міжнародного рейтингу U-Multirank у 2021 році.

У цьому році представлено майже 2000 університетів з 97 країн, включаючі 79 університетів України, і це  найбільший рейтинг U-Multirank на сьогоднішній день.

Рейтинг визначає найкращі університети Європи та світу. Головною метою розробників U-Multirank є формування об’єктивної думки про різні сфери діяльності університетів. Засадничі принципи U-Multirank: багатовимірність, персоналізованість, прозорість, глобальність, співмірність.

Що вимірює U-Multirank?: навчання і викладання, трансфер знань, регіональна співпраця, міжнародна орієнтація, дослідження.

Кому потрібний рейтинг?: студентам,  закладам вищої освіти, дослідникам, грантодавцям, розробникам політик; негромадським організаціям.

U-Multirank шостий рік публікує власні щорічні списки «25 найкращих виконавців світу», у яких висвітлюються 25 університетів по всьому світу, які досягли найвищих балів за кожним із вибраних показників.

Які переваги мають ЗВО, представлені в U-Multirank?

  • Міжнародна видимість для рекрутингу студентів.
  • Надійне посилання для грантових заявок.
  • Підґрунтя для стратегій розвитку (2000 університетів з 96 країн).
  • Краще розуміння внутрішніх процесів менеджменту.

Щоб порівнювати навчальні заклади між собою, користувачі можуть самі задавати значимі для них характеристики.

Понад 100 000 нинішніх студентів університетів-учасників зробили свій внесок у рейтинг предметів U-Multirank, що надає унікальну перспективу їх одноліткам для навчання в нашому університеті.

НУВГП взяв участь в рейтингуванні U-Multirank’s 2021 за такими  спеціальностями, як Psychology (Institute of Economics and Management/Department of Social Sciences - Institute of Economics and Management/Department of Social Sciences) і Agriculture (Institute of Agroecology and Land Management).

Підсумки міжнародного рейтингу розміщено на сторінці U-Multirank https://www.umultirank.org/about/unico_login/unico/university/

14 вересня 2021 року представники групи U-Multirank John Roman та Kathrin Muller провели вебінар «Реклама ваших результатів U-Multirank».

У вебінарі взяли участь представники 120 закладів світу. Від НУВГП – Тамара Костюкова заступник завідувача НМВ (контактна особа від нашого університету), Віталій Прокопець, начальник відділу зв’язків з громадськістю та Світлана Лисюк, провідна фахівчиня з організації навчального процесу іноземних студентів  Центру міжнародного співробітництва та освіти.

Зміст вебінару: розуміння результатів нашого університету та того, як максимально збільшити його вплив. Наголошено, що це може бути складним – особливо після COVID-19, тому U-Multirank хоче допомогти нам. Вебінар був зосереджений на тому, щоб допомогти отримати максимальну віддачу від результатів U-Multirank університетам.

U-Multirank надає університетам інструменти, необхідні для створення та обміну повідомленнями для всіх типів аудиторії. Це може бути:

  1. рекламування власного університету або програм для цільової аудиторії, наприклад, для майбутніх студентів, їх батьків та рекрутерів;
  2. збільшення експозиції медіа;
  3. можливість порівняння університету з іншими подібними закладами;
  4. вимірювання та оцінювання роботи університету для внутрішніх цілей.

Під час вебінару ми отримали короткий огляд того, як виглядають наші університетські пакети – що це передбачає та як ми можемо використовувати їх у рекламних цілях.

Ми прослухали кілька порад щодо побудови повідомлень та визначення того, які контактні особи у нашому університеті можуть бути корисними для просування наших результатів та збільшення впливу на цільову аудиторію.

І на останок – Що нового в цьому 2021 році?:

  • Новий «Індекс співробітництва у сфері вищої освіти» U-Multirank.
  • Навчання на сторінках COUNTRY: 50+ найкращих країн світу для навчання.

Анонси U-Multirank на НУВГП та Національний університет «Львівська політехніка»  детальніше в доданому файлі.

Тамара КОСТЮКОВА,
навчально-методичний відділ

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування