Онлайн-курс «Інноваційна педагогіка у водних освітніх програмах вищої школи»

В рамках міжнародного грантового проекту «Водна гармонія – Інтеграція освіти, досліджень, інновації і підприємництва» https://www.waterh.net/  Норвезьким університетом природничих наук  (NMBU) було організовано онлайн -курс «Інноваційна педагогіка у водних освітніх програмах вищої школи». Мета курсу –підвищити кваліфікацію викладачів та науковців в сфері сучасних методів викладання та проведення досліджень.

13 червня 2022 року відбувся заключний вебінар «Фізичні та кібер-ризики у водному секторі».

В цілому програма курсу включала 11 тематичних вебінарів. До проведення вебінарів були залучені професори з університетів Норвегії (Норвезький університет природничих наук), США (Університет штату Мічиган; Колумбійський університет; Університет Вашингтону), Польщі (Вармінсько-Мазурський університет) та фахівці норвезьких компаній DOSCON і Norsk Wavin. Тематика вебінарів: 1. Діджиталізація вищої освіти. 2. Інтерактивні / сучасні методики викладання. 3. Інтерпретація результатів прецизійних вимірів. 4. Онлайн-вимірювання якості води в процесі очищення. 5. Підготовка наукових публікацій. 6. BIM та цифрові двійники. 7. Економіка замкнутого циклу. 8. Підготовка успішних грантових заявок. 9. Залучення міжнародних організацій – можливості IWA. 10. Виклики наступного десятиліття. 11. Фізичні та кібер-ризики у водному секторі. Такий широкий діапазон тем викликав зацікавленість великої аудиторії не тільки науково-педагогічних працівників, але й студентів, представників підприємств.

Вебінари тренінгу відвідало понад 200 осіб з Норвегії, України, Молдови, Казахстану, Таджикистану, Киргизії, США, Польщі. Зокрема з нашого університету до участі у вебінарах долучилося більш ніж 20 викладачів, аспірантів та студентів, частина з них отримали сертифікати підвищення кваліфікації.

Щиро дякуємо професору Х. Ратнавірі та доценту З. Малецькому з Норвезького університету природничих наук , професору Р. Смотраєву з Українського державного хіміко-технологічного університету за організацію і проведення семінарів та всім лекторам за цікаві лекції!

Матеріали тренінгів доступні за посиланням

Алла КУЧЕРОВА,
сектор грантової роботи


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування