НУВГП проти корупції

Національний університет водного господарства та природокористування завжди ставить чесність, справедливість і в т.ч. протидію будь-яким корупційним проявам на перше місце. Ми категорично не терпимо жодних проявів корупції та активно працюємо над їх усуненням, ба більше над запобіганням корупційним ризикам.

В нашому університеті функціонує відділ запобігання корупції, який разом з робочою групою з оцінки корупційних ризиків здійснює постійний моніторинг та аналіз потенційних загроз. Ми систематично вживаємо заходів для мінімізації корупційних ризиків, щоб забезпечити чистоту і прозорість у всіх аспектах нашої діяльності.

Ми вдячні всім, хто небайдужий до проблеми корупції і допомагає нам у боротьбі з нею. Якщо ви стали свідком корупційних порушень або маєте інформацію про такі факти, будь ласка, повідомте про це до відділу запобігання корупції. Для цього скористайтеся відповідною формою, що доступна на нашому сайті.

Згідно законодавства України усі повідомлення фіксуються у реєстрі повідомлень про факти порушень. Реєстрації підлягають усі повідомлення. Повідомлення заноситься до реєстру не пізніше наступного дня після його надходження. Відомості, викладені у повідомленні, підлягають перевірці відділом з питань запобігання та виявлення корупції університету. Термін розгляду повідомлення складає 10 робочих днів з дати його реєстрації.

З метою розгляду повідомлення та перевірки відомостей, що містяться в ньому, відділ з питань запобігання та виявлення корупції університету має право відбирати пояснення у працівників університету, витребувати документи, залучати до перевірки інших працівників та профільних спеціалістів.

Далі, за потреби, начальник відділу з питань запобігання корупції негайно, але не пізніше наступного робочого дня з моменту підтвердження таких відомостей, інформує ректора університету та письмово повідомляє відповідні уповноважені спеціальні суб’єкти (прокуратуру, Національну поліцію України, Антикорупційне бюро або НАЗК).

Разом ми можемо зробити наш університет ще більш відкритим і чесним!


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування