НУВГП – партнер грантового проєкту Програми Європейського Союзу Erasmus+

Наприкінці 2022 року було підписано Грантову угоду між Європейським виконавчим агентством з питань освіти та культури та учасниками консорціуму з реалізації проєкту «Розвиток освіти в галузі аквакультури та рибальства для Зеленого курсу у Вірменії та Україні: від освіти до екології» (AFISHE Development of Aquaculture and Fisheries Education for Green Deal in Armenia and Ukraine: from education to ecology).

Національний університет водного господарства та природокористування є учасником консорціуму і спільно з партнерами реалізовуватиме проєкт в межах Програми Європейського Союзу Erasmus+  за напрямом КА2 Співпраця між організаціями та установами (Розвиток потенціалу у сфері вищої освіти). Тривалість проєкту – 3 роки. Бюджет складає 697 090,00 євро.

Координатор проєкту  – Вірменський національний аграрний університет (Республіка Вірменія). Партнери проєкту: Національна академія наук Республіки Вірменія (Республіка Вірменія), Національний університет водного господарства та природокористування (Україна), Словацький сільськогосподарський університет у м. Нітра (Словацька Республіка), Сумський національний аграрний університет (Україна), Університет Дубровника (Республіка Хорватія), Університет Порту (Португальська Республіка).

Проєкт передбачає: розробку та удосконалення магістерських програм з аквакультури та рибальства, які орієнтуються на високоякісні аналогічні програми в Європі, відповідають національним та регіональним потребам; створення мережі між Вірменією, Україною та країнами-партнерами ЄС у сферах аквакультури та рибальства, яка слугуватиме платформою для реалізації спільної освітньої та дослідницької діяльності з метою просування найкращих екологічних підходів та заходів у цих сферах відповідно до цілей сталого розвитку ООН та Зеленого курсу ЄС; створення лабораторій; навчання викладацького та допоміжного персоналу.

Алла КУЧЕРОВА,
сектор грантової роботи


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування