НУВГП долучився до ініціативи “Єднання”

12 травня 2022 року відбулася перша робоча зустріч представників Національного університету водного господарства та природокористування та Ньюкаслського університету (англ. Newcastle University), Великобританія у межах програми “Єднання”, яка ініційована провідною Британською консалтинговою компанією у сфері вищої освіти Cormack Consultancy Group.

Метою програми є налагодження співпраці українських закладів вищої освіти з британськими університетами, персоналізація допомоги від партнерського/партнерських ЗВО, яка спрямована на підтримку, відновлення та розвиток українського університету під час війни та у довгостроковій перспективі, формування стратегічних партнерств й альянсів для спільної роботи та подальшої взаємної інтернаціоналізації.

В онлайн-зустрічі взяли участь: Наталія САВІНА, проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків, Джулі САНДЕРС, проректор з наукової роботи та розвитку (Ньюкаслський університет), Анжела СТАЩАК, менеджер проектів CCG, Алла КУЧЕРОВА, начальник сектору грантової роботи, та Галина ВЛАСЮК, провідний фахівець з міжнародного співробітництва ЦМСО.

Під час зустрічі було представлено науково-освітній потенціал університетів та обговорено перспективи майбутнього співробітництва, зокрема:

- створення програм мобільності для студентів, в тому числі організація літніх шкіл на базі британського університету;

- розвиток наукового співробітництва та спільних грантових проектів;

- доступ працівникам та студентам НУВГП до онлайн-бібліотеки, репозиторію Ньюкаслського університету;

- дуальні та подвійні дипломи.

Заплановано ще ряд координаційних зустрічей партнерських університетів із залученням представників відповідних навчально-наукових інститутів та структурних підрозділів для ефективного планування та впровадження спільних ініціатив.

Довідково: Ньюкаслський університет - провідний науково-дослідницький університет світового рівня, входить до престижної Расельської групи університетів (британський аналог Ліги плюща). На базі університету діють 12 науково-дослідних центрів, а також кілька спеціалізованих дослідницьких груп. Особливістю даного вишу є відсутність спеціалізації – кожен факультет однаково сильний, що постійно підтверджується рейтингами. Ньюкасл вважається найкращим студентським містом Великої Британії, а кампус університету розташований у самому його центрі. Факультети: гуманітарних та суспільних наук, медицини, прикладних наук, аграрних наук, інженерії.


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування