Новини вченої ради

Відбулося чергове засідання вченої ради університету. 

Спершу присутні  члени засідання затвердили  нову редакцію  Порядку присудження ступеня доктора філософії в університеті.

Далі  підтримали:  створення філії кафедри трудових ресурсів і підприємництва на базі ТОВ «Вік-Експо»,  наукового парку «Інноваційні технології Рівненщини» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю, створення «Науково-дослідної лабораторії природо орієнтованого управління економікою» у складі науково-дослідної частини НУВГП та затвердили Положення про неї.

Окрім того,  члени вченої ради проголосували за демонтаж та передачу до музею НУВГП пам’ятника радянської епохи Гулі Корольової (вул. В. Чорновола) відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки»; затвердили  голів екзаменаційних комісій з випуску бакалаврів та  магістрів 2022 року; затвердили навчальний план освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» за спеціалізацією «Фізкультурно-спортивна реабілітація»;  рекомендували  до видання та розміщення в репозиторії НУВГП «Довідників для абітурієнтів 2022 (бакалавр, магістр)»  та збірник  матеріалів конференції «Актуальні проблеми обліково-аналітичного управління в умовах цифрової трансформації».

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування